YouGov


Uskomme osallistumisen voimaan

Aivan alusta asti meitä on ajanut eteenpäin yksinkertainen idea: Mitä useammat ihmiset pääsevät osallistumaan heitä palvelevien instituutioiden päätöstentekoon, sitä parempia päätöksiä syntyy

YouGov People

Yrityksemme ytimessä on maailmanlaajuinen verkkoyhteisö, jossa miljoonat ihmiset ja tuhannet poliittiset, kulturaaliset ja kaupalliset organisaatiot käyvät jatkuvaa keskustelua näkemyksistään, käyttäytymisestään ja brändeistään.

Yhdistämme tämän jatkuvan tietovirran, vankan tutkimusosaamisemme sekä laajan kokemuksemme alalta, ja kehitämme teknologiaa ja toimintatapoja, joiden ansiosta päätöksiä voidaan tehdä entistä enemmän yhteistyöhön pohjautuen.

Näin voimme tarjota tarkemman ja välittömämmän kuvan siitä, mitä maailma ajattelee.

Tuotteita ja ratkaisuja

YouGov tarjoaa valikoiman työkaluja ja analyyseja, jotka antavat käsityksen kuluttajan matkan jokaisesta vaiheesta: BrandIndex seuraa päivittäin suomalaisten mielipiteitä yli 200 brändistä ja antaa tosiaikaisen kuvan omasta brändistäsi, kilpailijoistasi ja sektorista kokonaisuudessaan. Omnibus on maata edustava tutkimuksemme, joka antaa vastaukset kysymyksiisi jo 48 tunnissa.

Kehittämämme tuotevalikoiman lisäksi tarjoamme laajan portfolion määrällisiä ja laadullisia analyysi- ja neuvontapalveluja sekä autamme sinua vastaamalla kriittisiin kysymyksiin.