YouGovin paneeli


YouGovin toiminnassa on aina noudatettu yksinkertaista periaatetta: mitä paremmin kuluttajat otetaan mukaan asiakkaidemme päätösprosesseihin, sitä parempia päätöksiä asiakkaamme tekevät. Tekniikka antaa mahdollisuuden käydä keskustelua ihmisten kanssa milloin ja missä tahansa ja kutsua heidät osallistumaan päätöksentekoon. Käytämme tästä nimitystä ”The Power of Participation”.

Paneelimme ovat toimintamme ydinaluetta. Koko maailman kattavaan verkkoyhteisöömme kuuluu noin 9.6 miljoonaa panelistia ja tusinoittain politiikan, kulttuurialan ja kaupallisen alan organisaatioita. Käymme ihmisten kanssa jatkuvaa vuoropuhelua vakaumuksista, arvoista, käyttäytymisestä ja brändeistä.

YouGovin paneelit

YouGov globalt

Rekrytointi

Paneeliemme koostumus on tasapainoinen, koska niiden osallistujat rekrytoidaan määrätietoisesti monien aktiivisten ja passiivisten kanavien kautta.

Hyödynnämme mm. seuraavia menetelmiä:

  • Online-kampanjat: Google Adwords, kumppanuusmarkkinointi, sähköposti-/bannerimarkkinointi, ystävien värväys
  • Offline-kampanjat: puhelinhaastattelut, yhteistyö tietyille kohderyhmille tarkoitettujen lehtien ja yhdistysten kanssa, tapahtumat

Laadunvarmistus

Tehokkaat laadunvarmistusmenetelmämme takaavat datan korkean laadun.

Laatujärjestelmän merkittäviä osia ovat muun muassa:

  • Vastausten johdonmukaisuuden ja järkeenkäypyyden tarkastus
  • Kaikkien uusien ilmoittautumisten systemaattinen tarkastus, jotta sama henkilö ei osallistuisi tutkimuksiin monesta eri osoitteesta
  • Avointen vastausten laaduntarkastus
  • Tutkimusten jatkuva valvonta mm. kaikkien kyselyjen lopussa esitettävien arviointikysymysten avulla
  • Lukuisat turvamekanismit, kuten IP-osoitteiden ja paikkatietojen tarkistus

Ota yhteyttä