YouGov Custom


Kehittämämme tuotevalikoiman lisäksi tarjoamme laajan portfolion määrällisiä ja laadullisia tutkimusmenetelmiä vastaamaan kaiken tyyppisiin ongelmanasetteluihin ja kaikenlaisten kohderyhmien suhteen.

Toimintaperiaatteemme on aina valita menetelmiä ja analyysistrategioita, joiden ratkaisu parhaiten vastaa juuri sinun tutkimuksesi etuja. Intohimomme on varmistaa, että saat parhaan mahdollisen käsityksen asiakkaistasi ja markkinoistasi. Siksi autamme sinua tunnistamaan ja rajaamaan ongelmanasettelusi, laatimaan kyselyn sekä ottamaan huomioon kaikki tehtävät, jotka liittyvät tietojesi keräämiseen, työstämiseen, analysointiin, raportointiin ja esittämiseen.

Tutkimustiimimme koostuu alan asiantuntijoista sekä määrällisen ja laadullisen analyysin eksperteistä, joilla on vankka kokemus kaiken tyyppisistä analyysiprojekteista. Toteutamme kaikkea yksittäisistä, lyhyistä ja yksinkertaisia raporttimuotoja käyttävistä väestötutkimuksista monimutkaisiin analyysiprojekteihin, joilla on kapeita kohderyhmiä ja joiden raportointimuoto on vaativa ja painoarvoltaan suuri.

Meille on alusta asti tärkeää, että raporttimme parantavat käsitystä ja näkemystä toimitetuista tiedoista ja että ne tekevät sen yksinkertaisesti, läpinäkyvästi ja ymmärrettävästi, jotta sinun on helppo jatkaa työtä tietojesi pohjalta.

Case: World Justice Project

World Justice Project Directors, Sarah Long and Alicia Evangelides, discuss working with YouGov on the Rule of Law Index.

Uusimmat artikkelit