Food & Health 2020

- Pohjoismaisten kuluttajien suhtautuminen ruokaan, ja terveyteen viimeisten 10 vuoden ajalta


Food & Health 2020
  • Koronaviruskriisi 
    Kuinka koronaviruskriisi on vaikuttanut kuluttajien käyttäytymiseen ja asenteisiin liittyen hintoihin, terveyteen, paikallisesti tuotettuun ruokaan, luomuruokaan jne.?
  • Ruoka ja ilmasto
    Mitä kuluttajat ajattelevat ruoan ja ympäristön suhteesta? Mitä toimia he ovat valmiita tekemään syödäkseen ja juodakseen ympäristöystävällisemmin? Raportti kertoo myös asenteista luomuvaihtoehtoihin, muovipakkauksiin ja hävikkiruokaan sekä siitä, miten flexitaristit eroavat muista kuluttajista.
  • Ruoka ja huolet
    Kuinka iso osa kuluttajista on huolissaan ruoan ainesosista ja millaisista ainesosista he ovat huolissaan? Mitä kuluttajat yrittävät välttää?
  • Terveys ja elintavat
    Millaisia mielipiteitä on terveydestä ja hyvinvoinnista ja mitä vaatimuksia on sille, että kuluttajat alkavat syödä ja juoda terveellisemmin? Millainen on yhteys arkipäivän stressillä ja ruoanlaitolla? Raportti kertoo myös verkkokaupasta ja online-ostamisen motiiveista.

 

 

Haluatko lisätietoja tutkimuksesta?

Täytä lomake tai soita meille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä