Food & Health 2019

- Pohjoismaisten kuluttajien suhtautuminen ruokaan, ja terveyteen viimeisten 10 vuoden ajalta


Food & Health 2018
  • ELINTARVIKKEET JA HUOLENAIHEET 
    Kuinka moni on huolissaan elintarvikkeiden ainesosista ja mistä aineosista he ovat huolissaan? Tietämys ja asenteet lisäaineisiin ja elintarvikemerkintöihin liittyen.
  • RUOKA JA ILMASTO 
    Miten kuluttajat näkevät ruoan ja ympäristökysymysten yhteyden? Mitä ollaan valmiita tekemään ruoan osalta ympäristöystävällisyyden nimissä ja miltä nämä muutokset näyttävät? Suhtautuminen luomuvaihtoehtoihin ja tärkeimmät syyt luomutuotteiden valintaan. Miten flexitaristit eroavat muista kuluttajista sekä asenteet muovipakkauksiin ja antibiootteihin.
  • RUOKA, ELINTAVAT JA TULEVAISUUS 
    Asenteet ruokaan ja terveyteen: kuinka moni syö terveellisesti? Millainen käsitys kuluttajilla on elintarviketuotannon uusista ilmiöistä ja uusista proteiinilähteistä? Elintarvikkeiden kotiinkuljetuspalvelut, asenteet palveluja kohtaan ja niiden käyttö.
  • LUOTTAMUS
    Kuinka hyvin kuluttajat luottavat erilaisiin elintarvikealan toimijoihin?

 

Haluatko lisätietoja tutkimuksesta? Täytä lomake tai soita meille.

Ota yhteyttä

 

Ota yhteyttä