Naisten mielikuvat brändeistä

Naisten mielikuvat brändeistä
/

Naistenpäivän kunniaksi YouGov on julkaissut listauksen brändeistä, joihin suomalaiset naiset suhtautuvat myönteisimmin. Naisilta kysyttiin, mistä brändeistä heillä on positiivinen yleisvaikutelma.

YouGovin analyysi paljastaa, että suomalaiset naiset ajattelevat myönteisimmin Fazerista. Elintarvikealan suuryritys Fazer saa arvosanakseen +76 ennen Iittalaa, jonka arvosana on 70,3. Kolmanneksi naisten mielikuvissa sijoittuu Fiskars arvosanalla 68,9.

YouGov Impression Score Rankings – among women

Naisten mielikuvat brändeistä

Yleisvaikutelma-arvio lasketaan kysymällä vastaajilta, mistä seuraavista brändeistä heillä on myönteinen vaikutelma ja mistä kielteinen vaikutelma. Pistemäärä on positiivisten ja negatiivisten arvioiden erotus ja se voi vaihdella -100:n ja +100:n välillä. Tutkimus on tehty 1.2.2016 - 31.1.2017 välisenä aikana.

Lue yhteisösääntömme ennen julkaisemista.