YouGov-arvonta


Arvomme yli 40 palkintoa joka kuukausi

YouGov-paneelin jäsenenä saat osallistua joka kuukausi arvontaamme niillä pisteillä, jotka olet ansainnut osallistumalla kyselyihin.

Ensimmäinen palkinto: Cube Attention 2017 polkupyörä

Cube Attention 2017

1 henkilö voittaa upean uuden maastopyörän. Cube Attention on polkupyörä kaupunkiin ja maastoajoon. Voit valita värin ja runkokoon.

Palkinnot 2-3: DJI Phantom 3 Standard

Phantom 3

Kaksi henkilöä voittaa Phantom 3 Standard –nelikopterin. Se on täydellinen laite aloittelijoille sisältäen 12 megapikselin kameran ja live HD-kuvan samalla kun lennätät sitä.

Palkinnot 4-6: iPhone 7 tai iPad

IPhone 7

Kolme henkilöä voi valita joko iPhone 7 128 GB tai iPad 128 GB Wi-Fi + Cellular.

Palkinnot 7-40: Superlahjakortti, arvo 35 EUR

334 henkilöä voittaa SuperLahjakortin, jonka avulla lahjan vastaanottaja voi valita vapaasti kaikista 100 liikkeen ja elämyksen joukosta.

Näin osallistut

Kuukausiarvontaan voi osallistua kahdella eri tavalla:

  • Siirtämällä pisteitä arvontaan ”Minun YouGov” -sivulla tai sillä sivulla, jolle sinut ohjataan välittömästi kuhunkin kyselyyn vastaamisen jälkeen.
  • Vastaamalla tutkimukseen, jonka tiedoissa on mainittu, että osallistumisesta palkitaan arvoilla.

Mitä enemmän sinulla on arpoja, sitä suuremmat ovat voittomahdollisuutesi.

Kuinka arvonta toimii käytännössä?

Arvonnan suorittaa tietokone. Se valitsee voittajat sattumanvaraisesti kaikkien kyseisen kuukauden arvontaan pisteitä käyttäneiden keskuudesta. Mukana ovat sekä automaattisesti että vapaavalintaisesti arvontaan ohjatut pisteet. Mitä enemmän sinulla on arpoja, sitä suuremmat ovat voittomahdollisuutesi. Arvonta suoritetaan kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä. Ilmoitamme kaikille voittajille henkilökohtaisesti, ja lisäksi julkistamme heidän nimensä kotisivullamme.

Liity jäseneksi